Олімпійське лелеченя

Сучасні діти усвідомлюють важливість занять спортом через залучення до різних секцій та гуртків і, переважно, за ініціативи батьків. Та школа покликана змінити цю ситуацію. Творчий і завзятий вчитель фізичної культури здатен виховати у своїх вихованців спортивний дух та прагнення до перемоги.

29 квітня 2017 року на Бориспільському стадіоні «Колос», команда «Сонце» Березанського навчально-виховного комплексу (вчитель Павленко А.В.) взяла участь у зональних змаганнях Всеукраїнського конкурсу «Олімпійське лелеченя 2017».

До складу команди увійшли найвправніші учні 6-Б класу (8 чоловік) та 8-А класу (4 чоловік). Загалом в змаганнях приймали участь 10 команд.

Запекла боротьба точилась між учасниками у конкурсах «Презентація», «Вікторина», «Рухлива гра» та «Комбінована естафета». Березанці гідно представили рідне місто – вражали ефектним виступом на етапі «Презентація», обізнаністю історії олімпійських змагань під час вікторини, згуртованістю та командним духом у рухливій грі, та швидкістю у виконанні комбінованої естафети. Група підтримки (Павленко Алла Віталіївна – вчитель і тренер команди, Ковальчук Тетяна Дмитрівна – класний керівник 6-Б класу, Ільєнко Жанна Борисівна – вчитель і тренер та Краснопір Владислав Григорович – батько учасника) всіляко підбадьорювала юних спортсменів та вболівала за їхню перемогу.

Команда «Сонце» заслужено отримала призове ІІІ місце.

Слід зазначити, що діти виклались на повну силу, але по завершенню, видихнувши з полегшенням, запитали чи матимуть можливість ще позмагатись.

То ж, можна бути впевненими за здоров’я та фізичний розвиток підростаючого покоління, адже їх навчає відданий своїй справі вчитель!


Галерея "Олімпійське лелеченя 2017"

Кiлькiсть переглядiв: 94

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

вул. Набережна, 118,
07540, Київська обл., м. Березань,
Україна

Дата останньої зміни 22 Грудня 2017

Фотогалерея