Екскурсія до пожежної частини

Враховуючи вагомий внесок працівників пожежної охорони України у справу боротьби з вогняною стихією, захисту життя і здоров’я людей, майна від пожеж, на підтримку ініціативи громадських об’єднань та Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Указом Президента України від 11-го жовтня 2013-го № 555/2013 встановлено професійне свято -«День пожежної охорони», яке тепер відзначається щорічно17 квітня.


Напередодні професійного свята учні6-Бкласу (класний керівник Корвальчук Тетяна Дмитрівна )побували у пожежній частині Березані, де практично закріпили знання про те, що вогонь може бути злим і добрим, що він може приносити користь або шкоду; ознайомились з пожежною машиною і людьми, які працюють на ній; опрацювали елементарні правила пожежної безпеки.

Учні отримали можливість вдягнутися у спецодяг та потренуватися гасити пожежу у спеціально розіграній ситуації. Діти дізналися про всі ризики та складнощі обраної професії, зрозуміли наскільки вона небезпечна та необхідна суспільству. Це була корисна, цікава та незабутня екскурсія!


Галерея "Екскурсія до пожежої частини 6-Б 2017"

Кiлькiсть переглядiв: 100

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

вул. Набережна, 118,
07540, Київська обл., м. Березань,
Україна

Дата останньої зміни 22 Грудня 2017

Фотогалерея