Новорічний калейдоскоп

Ось і ми вже дочекалися... Непомітною ходою завітала в наше місто зима, ведучи за собою цикл новорічних свят, а для учнів – ще й чудову пору зимових канікул.

А передували канікулам веселі святкування Нового року учнів 1-11 класів нашого закладу.

До учнів 1-4 класів завітали артисти Київського виїзного театру «Вояж-Престиж». Незабутні танці з символом року, ігри з імпровізованими сніжками, загадування бажань, естафети, конкурси принесли море задоволень для малечі.

Учні 6Б класу (класний керівник Ковальчук Т.Д.) запросили 5-ті та 6-ті класи в гості до новорічної казки, де присутні стали свідками народження символу Нового року – Півня. До цієї події всі класи готувалися відповідально і з почуттям гумору. Свято супроводжувалося майстерно підготовленими інсценівками, танцями та піснями. Завдяки наявності проектора в актовій залі родзинкою дійства стало проведення флеш-мобу для всіх присутніх.

Захоплюючою була новорічна подорож учнів 7-8 класів. Сама Королева Зима завітала до них в гості разом з літературними героями, які вітали всіх з Новим роком та Різдвом Христовим, проводили цікаві конкурси, вікторини, майстерно виконували пісні, танці. Найбільшу активність проявили учні 8Б класу (класний керівник Капустянська Ю.О.), які відповідали за проведення свята.

Та особливо цікавим був новорічний вечір для старшокласників. Наші випускники (класний керівник Мудрак Г.В.) підготували чудове театралізоване дійство «Гості з минулого». За допомогою машини часу присутні мали змогу перенестись на 20, 50, 100 років назад, зустрівшись з кумирами тих років. Чарлі Чаплін, Мерлін Монро і багато інших зірок порадували нас своїми талантами. Дійство створило святковий настрій і учням і дорослим.


Галерея "Новорічні свята 2016"

Новорічні свята в НВК пройшли весело і радісно. Сподіваємось, що такими будуть і зимові канікули для наших учнів.

Кiлькiсть переглядiв: 95

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

вул. Набережна, 118,
07540, Київська обл., м. Березань,
Україна

Дата останньої зміни 22 Грудня 2017

Фотогалерея